Kopen met TJON

TJON als aankoopmakelaar

Bent u van plan op korte termijn een woning te kopen of heeft u de behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw koopwens in kaart brengen

Werkt u met een bemiddelaar van TJON dan werkt u met een professional die zijn markt expertise combineert met een stukje ondernemerschap. Het contact begint met een inventarisatiegesprek waarin wij samen uw koopwensen in kaart brengen. Naar aanleiding hiervan zoeken wij voor u de juiste woning. Dit doen wij zowel via online platformen als via ons uitgebreide offline netwerk.

Off market deals

Het vinden van uw droomwoning in Amsterdam, is een lange tijd niet zo moeilijk geweest als de afgelopen jaren. Door ons netwerk zijn wij instaat om naast het online aanbod ook off-market woningen aan te bieden (deze woningen staan worden niet online aangeboden). Kopen zonder over te bieden.

Consult

Elke bemiddelaar van TJON, is een professional die zijn markt expertise combineert met een stukje ondernemerschap. Nadat wij samen uw koopwensen in kaart hebben gebracht, starten wij samen aan de zoektocht naar de woning.

Team

Waar u normaal gesproken voor elk vraagstuk diverse specialisten raadpleegt, kunt u bij TJON terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Door meerdere vastgoeddisciplines bij elkaar te brengen zijn wij instaat de klant volledige te ontzorgen en tegelijkertijd het aankoopproces gestroomlijnd te laten verlopen.

De ultieme klantervaring met resultaat

Door u te begeleiden bij elke stap tot aan de verwezenlijking van uw aankoop, zorgen wij ervoor dat wij uw verwachtingen kunnen waarmaken.
Uiteindelijk is het uw klantervaring die ervoor zorgt dat ons bedrijf goed aangeschreven staat.

Wat klanten zeggen over Lorenzo?

Esther

Mijn huis verkocht met behulp van TJON. Service was top. Erg professioneel, enthousiast en Lorenzo wist waar hij het over had. Bedankt!

Clayton

Professionele service en fijn contact. TJON neemt goed de tijd voor andere, alle vragen worden uitgebreid beantwoord.

Fabio & Rey

Wij hebben TJON ingeschakeld om een huis te kopen. Zelf hebben we geen kennis over vastgoed. Lorenzo was professioneel, toegewijd en erg vriendelijk.

Consultancy

→ Lees meer

Financiering

→ Lees meer

Verkoopmakelaar

→ Lees meer

Aankoopmakelaar

→ Lees meer

Veel gestelde vragen over het kopen van een woning

Aankoopmakelaar
Wat kost een aankoopmakelaar?

Dat verschilt per aankoopmakelaar. Er zijn geen vaste tarieven voor. De vergoeding kan verschillen tussen een percentage van de verkoopprijs en een vast bedrag.

Wat zijn de voordelen van een aankoop makelaar?

– Aankoopmakelaars zijn vaak als eerste op de hoogte van huizen die op de markt komen. Zo weet jij als eerste wanneer een geschikte woning te koop staat.
– Je hebt een expert aan je zijde. Je profiteert van de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar. Wat jij één keer doet, doet een makelaar dagelijks.
– Je krijgt een objectieve mening over een woning. Je aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces.
– Er wordt veel werk voor je uit handen genomen. Een aankoopmakelaar bespaart je enorm veel tijd, energie en regelwerk.

Welke kosten vallen onder de ‘kosten koper’?

Onder de ‘kosten koper’ vallen:
– Overdrachtsbelasting.
– Notariskosten
– Taxatiekosten
– Makelaarskosten

In sommige gevallen:

– Bouwkundige keuring
– Advieskosten voor financiering

De perfecte woning

TJON als aankoopmakelaar.

Aankoop van huizen

Aankoopmakelaar

Verkoop van huizen

Verkoopmakelaar

DESKUNDIG ADVIES

Consultancy

FINANCIEEL ADVIES

Financiering