Over Lorenzo

Lorenzo is vastgoedbemiddelaar en oprichter van ‘Lorenzo Tjon’; een bemiddelingsbureau dat zich richt op vastgoedbemiddeling, vastgoedfinanciering en vastgoed consult. Daarnaast is Lorenzo Tjon ook mede-oprichter van A&T Real Estate.

Vastgoed Duizendpoot

Lorenzo Tjon is één van de meest service gerichte vastgoedbemiddelaars in Amsterdam. Hij is een echte duizendpoot maar ook specialist in zijn vakgebied. Waar je normaal gesproken voor elk vraagstuk diverse specialisten raadpleegt, kun je bij Lorenzo terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Of je nou op zoek bent naar een taxateur voor de aankoop van een woning of een onafhankelijke hypotheekadviseur voor je financiering, je bent bij hem aan het juiste adres. Door zich te omringen met een sterk team en een breed netwerk aan specialisten, kan ‘Lorenzo Tjon’ op bijna elk essentieel vlak binnen de huidige vastgoedsector advies verlenen.

Bemiddel kwaliteiten

Lorenzo heeft 72 woningen verhuurd in 18 maanden tijd.

Groot netwerk

Lorenzo heeft een groot netwerk in de financiële sector. Ingangen voor mogelijke financieringen buiten de reguliere weg om.

Groot Off market netwerk

Doordat Lorenzo een groot off market netwerk heeft kan hij aan woningen komen die (nog) niet op de markt staan.

Persoonlijk

Lorenzo groeide op in Amsterdam en Almere. Hij voetbalde zijn hele jeugd op hoog niveau waardoor hij koos voor een opleiding aan het Johan Cruyff College. Hier volgde hij de opleiding Marketing & Communicatie. Op zijn 21ste besloot hij er een punt achter het voetballen te zetten en stortte hij zich volledig op zijn zoektocht naar een alternatieve passie. Deze passie heeft hij gevonden in de vastgoedsector, met specialisatie in het financiële gedeelte.

Wonend in hartje Amsterdam, start hij zijn dag elke ochtend met het inlezen van alle actualiteiten en veranderingen in de vastgoedsector. Daarnaast is hij bijna dagelijks om 07:00 uur in de sportschool te vinden voor hij zijn klanten met alle plezier bedient.

.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Daar komen wij samen achter.

Aankoop van huizen

Aankoopmakelaar

Verkoop van huizen

Verkoopmakelaar

DESKUNDIG ADVIES

Consultancy

FINANCIEEL ADVIES

Financiering