Verkopen met TJON

TJON als verkoopmakelaar

Bent u van plan op korte termijn uw woning te verkopen of heeft u de behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

De verkoopsom maximaliseren

Er zijn vele verschillende situaties of redenen die tot de verkoop van uw woning leiden. Dient u de verkoopsom te gebruiken voor de aankoop van een nieuwe woning? Het kan ook zo zijn dat u van plan bent te emigreren en deze stap volledig van de verkoop van uw woning afhangt. Wellicht heeft u de koopsom simpelweg nodig voor iets anders. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarbij een snelle en accurate afhandeling van de verkoop, tezamen met een zo goed mogelijk financieel resultaat (verkoopsom) van groot belang zijn. Om deze redenen is het enkel presenteren van uw woning op de meest bekende online platformen niet voldoende.

Wij denken met u mee

Het contact begint met een inventarisatiegesprek waarin wij samen uw behoefte in kaart brengen. Naar aanleiding van onze bevindingen zijn wij instaat een strategie te bepalen die de kansen op een succesvolle verkoop vergroot.

Netwerk

Een goede makelaar onderscheidt zicht door ook in moeilijke situaties de juiste oplossingen te bieden. Soms liggen deze oplossingen niet in NL. Met ons buitenlandse netwerk zijn wij instaat om ook buiten de Nederlandse grenzen op zoek te gaan naar een geschikte koper. Hierdoor vergroten wij de kans op een succesvolle verkoop.

Presentatie

Onze aangesloten gecertificeerde NVM-Makelaars zorgen ervoor dat uw woning niet alleen geadverteerd wordt, maar ook op de juiste manier gepresenteerd wordt. Door onze samenwerking met een professionele woningstyliste zorgen wij ervoor dat uw woning nog aantrekkelijker wordt voor de potentiële koper.

De perfecte presentatie van uw woning

TJON gelooft in een adequate aanpak. Onze aangesloten gecertificeerde NVM-Makelaars zorgen ervoor dat uw woning niet alleen geadverteerd wordt, maar ook op de juiste manier gepresenteerd wordt. Door onze samenwerking met een professionele woningstyliste zorgen wij ervoor dat uw woning nog aantrekkelijk wordt voor de potentiële koper. Onze makelaars bezitten de kennis en expertise om uw woning voor de juiste vraagprijs op de markt te zetten. Een te hoge vraagprijs zorgt ervoor dat de koper de buurwoning kiest, en een te lage vraagprijs zorgt ervoor dat u erop achteruit gaat. Dit is een van de verkoopgerelateerde dilemma’s die wij graag samen met u tackelen tijdens een inventarisatiegesprek.

Wat klanten zeggen over Lorenzo?

Rein

Mijn huis verkocht met behulp van Lorenzo. Service was top. Erg professioneel, enthousiast en Lorenzo wist waar hij het over had. Bedankt!

Patrick

Lorenzo is erg betrokken. Het contact is erg fijn en voor al mijn vastgoed vragen ga ik altijd naar Lorenzo.

Arthur

Professionele service en fijn contact. Lorenzo neemt goed de tijd voor andere, alle vragen worden uitgebreid beantwoord.

Consultancy

→ Lees meer

Financiering

→ Lees meer

Verkoopmakelaar

→ Lees meer

Aankoopmakelaar

→ Lees meer

Veel gestelde vragen over verkopen van uw woning

Verkoopmakelaar
Wat zijn de tarieven voor de dienstverlening van NVM-makelaars?

Bij verkoop van een huis zijn makelaar tarieven nogal eens uiteenlopend. Een iets hoger tarief hoeft geen probleem te zijn, als de aankoopmakelaar aantoonbaar over veel expertise beschikt. Als koper kun je dit bedrag bijvoorbeeld ruimschoots terugverdienen als de makelaar een aanzienlijk hoger verkoopprijs weet te onderhandelen dan die u aanvankelijk in gedachten had.

Hoelang neemt de gemiddelde woning verkoop in beslag?

Afhankelijk van de actuele marktsituatie zal het ene huis sneller verkocht worden dan het andere. Als u bijvoorbeeld van een koopwoning naar een nieuwe koopwoning wilt gaan verhuizen dan is het belangrijk om op voorhand een goede inschatting te kunnen maken van de omloopsnelheid.

Is een energielabel verplicht bij de verkoop van mijn woning?

Het energielabel is verplicht bij de verkoop, verhuur en oplevering van: Woningbouw, zoals woningen en appartementen.

De verkoper/verhuurder is labelplichtig. Meestal is dit de eigenaar van de desbetreffende woning.

Per 1 januari 2021 wijzigt de bepalingsmethode voor het energielabel. Vanaf dan moet u voor een energielabel een energieadviseur inschakelen.
Wat betekent dit?

Tot 1 januari 2021 kunt u nog een aanvraag voor een energielabel starten. Let op, een aanvraag start pas als er een erkend deskundige gekozen is en de aanvraag verstuurd is. Vervolgens heeft u samen met de erkend deskundige tot 1 april 2021 de tijd om de aanvraag af te ronden zodat het energielabel geregistreerd kan worden.

Kijk hier voor meer informatie.

De maximale koopsom

TJON als verkoopmakelaar.

Aankoop van huizen

Aankoopmakelaar

Verkoop van huizen

Verkoopmakelaar

DESKUNDIG ADVIES

Consultancy

FINANCIEEL ADVIES

Financiering