Financieren met TJON

Financieel advies van TJON

Onze dienstverlening onderscheidt zich door u vanaf het inventarisatiegesprek tot aan de toetreding van de aangekochte woning volledig te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar dit voor velen vaak stressvolle proces.

Meer dan een hypotheek

In de zoektocht naar een geschikte hypotheek kunt u er natuurlijk voor kiezen om deze bij uw huisbank af te sluiten. Wanneer u echter op zoek bent naar een onafhankelijk advies, een partner die uw aanvraag nauwlettend in de gaten houdt én die ervoor zorgt dat deze aansluit op alle juridische deadlines die gepaard gaan met uw aankoop, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onafhankelijk advies

Een groot voordeel van de onafhankelijke adviseur is de ruime keuze in hypotheken. Hierdoor kan de adviseur de voor-en nadelen van kredietverstrekkers opmerken en er voordeel uit halen.

Gecertificeerde adviseurs

Het geven van financieel advies, gaat niet zonder de juiste kennis en ervaring. Al onze financiële adviseurs voldoen aan deze eisen. TJON werkt met adviseurs die voldoen aan de volgende diploma’s en certificaten: WFT Vermogen, WFT wonen, FFP.

Groot aanbod/particuliere kredietverstrekkers

Waar voor vele behoevende de mogelijkheden stoppen bij de reguliere huisbanken, gaat TJON een stap verder. Wij hebben niet alleen een groot aanbod aan overige institutionele geldverstrekkers. TJON zorgt voor verbinding met de particuliere geldmarkt, in situaties waar de grotere banken geen oplossing bieden.

Uw financieringsvraagstuk beantwoord

Onze onafhankelijke financiële adviseurs hebben de nodige ervaring, expertise en het netwerk om voor uw financieringen bij een groot scala aan banken terecht te kunnen. Wij maken het verschil door niet alleen te kijken naar wat u nodig heeft bij de aankoop van uw woning, maar door de juiste bank of indien nodig particuliere geldverstrekker te koppelen aan uw financieringsvraagstuk. Hierin maken wij het verschil in vergelijking met uw gebruikelijke huisbank. Het voordeel van een aankoop via TJON is dat de financiering én aankoop in handen is van één organisatie.

Wat klanten zeggen over Lorenzo?

Salvatore

Ik heb financiële advies gekregen bij TJON, heel fijn! Hij legde alles uitgebreid uit en het contact was goed. Zijn kennis zorgde ervoor dat mijn zorgen verdwenen.

Fabio & Rey

Wij hebben TJON ingeschakeld om een huis te kopen. Zelf hebben we geen kennis over vastgoed. Lorenzo was professioneel, toegewijd en erg vriendelijk.

Clayton

Professionele service en fijn contact. Lorenzo neemt goed de tijd voor andere, alle vragen worden uitgebreid beantwoord.

Consultancy

→ Lees meer

Financiering

→ Lees meer

Verkoopmakelaar

→ Lees meer

Aankoopmakelaar

→ Lees meer

Veel gestelde vragen over financieringen

Financiering
Wat is het voordeel van een onafhankelijk financieel adviseur?

Onze partners werken met verschillende banken en kredietgevers samen die elkeen hun eigen specialisatie hebben. Hierdoor wijken de producten meestal af van hetgeen de klassieke bankiers kunnen aanbieden. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om u een oplossing op maat voor te stellen.

Kan ik de vergelijkingen ook zelf maken tussen verschillende hypotheekaanbieders?

Waarom heeft de ene aanbieder nu een lagere hypotheekrente dan de ander? En waarom zijn een aantal geldverstrekkers altijd het goedkoopst? Kortom: waar moet u op letten bij de keuze van de juiste rente en rentevast periode? Het vinden van een antwoord uit alle hypotheekverstrekkers is vaak niet zo simpel als het lijkt.

Onze adviseurs weten uw behoeften te koppelen aan de juiste banken en indien nodig de juiste particuliere kredietverstrekkers.

Wat kost een onafhankelijk financieel adviseur?

De kosten zijn uiteenlopend en volledig afhankelijk van uw case. Aan de hand van een vrijblijvend inventarisatiegesprek wordt uw situatie en uw vraagstuk besproken. Nadien ontvangt u van ons een kosteloze offerte.

Onafhankelijk advies

Financiering begint bij Lorenzo Tjon.

Aankoop van huizen

Aankoopmakelaar

Verkoop van huizen

Verkoopmakelaar

DESKUNDIG ADVIES

Consultancy

FINANCIEEL ADVIES

Financiering