Investeren met Lorenzo

Consultancy van Lorenzo Tjon

Schroom niet en vraag vrijblijvend een gesprek aan. Samen zetten wij de eerste stap naar een succesvolle aankoop!

Op zoek naar rendement?

Door de zeer lage spaarrentes en de hoge vermogensbelasting is sparen niet meer rendabel. Mede om deze reden zoeken steeds meer mensen naar alternatieve mogelijkheden om het beste uit hun spaargeld te halen. Beleggen, investeren maar ook de aankoop van vastgoed (voor de verhuur) valt onder deze mogelijkheden. Maar wanneer is een vastgoedbelegging nou echt rendabel? Waar moet je rekening mee houden?

Praktijkgericht

Gezien het feit Lorenzo Tjon en zijn partners vandaag de dag nog elke vlak binnen de vastgoedsector actief opereren, krijgt u advies met vele recente praktijkvoorbeelden. Op deze manier biedt Lorenzo Tjon praktijkgericht advies.

Netwerk

Beleggen in vastgoed gaat gepaard met een stuk kennis, ervaring maar ook het hebben van het juiste netwerk. Lorenzo Tjon beschikt over een netwerk die hij over de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd binnen de vastgoedsector.

Begeleiding

Na het adviestraject is er de mogelijkheid u te begeleiden gedurende de belegging. Het geeft een veilig gevoel om de eerste stappen als belegger te kunnen zetten met een expert die u kan voorzien van feedback. Dit wordt door vele startende beleggers als fijn ervaren.

De juiste begeleiding

In een tijd dat de huizenprijzen door het dak gaan, is het ondanks de lage rente erg lastig een betaalbare woning te vinden. Des te moeilijker is het dan ook in deze tijd een waardig beleggingsobject te vinden. Een woning aankopen voor de verhuur of om zelf in te wonen; elke aankoop vergt essentiële factoren die uw aankoop tot een succes maken.

Bent u benieuwd welke factoren van essentieel belang zijn bij de keuze en aankoop van vastgoed? Lorenzo Tjon denkt graag met u mee. Naast het vinden van de juiste woning zorgen wij ook voor de juiste begeleiding tot ver na de levering van de woning.

Wat klanten zeggen over Lorenzo?

Clayton

Professionele service en fijn contact. Lorenzo neemt goed de tijd voor andere, alle vragen worden uitgebreid beantwoord.

Effie

Lorenzo is erg betrokken. Het contact is erg fijn en voor al mijn vastgoed vragen ga ik altijd naar Lorenzo.

Esther

Mijn huis verkocht met behulp van Lorenzo. Service was top. Erg professioneel, enthousiast en Lorenzo wist waar hij het over had. Bedankt!

Consultancy

→ Lees meer

Financiering

→ Lees meer

Verkoopmakelaar

→ Lees meer

Aankoopmakelaar

→ Lees meer

Veel gestelde vragen over consultancy

Consultancy
Waar geeft Lorenzo Tjon advies over?

Tijdens het adviestraject behandelt Lorenzo, alle invloedrijke factoren bij het beleggen in residentiële vastgoed.

Hoelang duurt het adviestraject?

Het adviestraject heeft geen vaste duur. De intensiteit van adviestraject wordt bepaald door behoefte van de (startende)belegger.

Is het ook mogelijk om begeleid te worden na het adviestraject?

Mocht u interesse hebben in begeleiding na het adviestraject, bijvoorbeeld gedurende een lopende vastgoedbelegging, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Neem contact op voor meer informatie.

De ideale investering

Consultancy van Lorenzo Tjon

Aankoop van huizen

Aankoopmakelaar

Verkoop van huizen

Verkoopmakelaar

DESKUNDIG ADVIES

Consultancy

FINANCIEEL ADVIES

Financiering